Korpusi Evropian i Solidaritetit (ESC) – Informim per organizatat e interesuara

Korpusi Evropian i Solidaritetit (ESC) – Informim per organizatat e interesuara Korpusi Evropian i Solidaritetit (ESC) synon të nxisë solidaritetin në shoqërinë evropiane, duke angazhuar të rinjtë dhe organizatat në aktivitete të qasshme të solidaritetit dhe me cilësi të lartë.Ky program u ofron të rinjve e të rejave mundësi për të treguar solidaritet, mundësi për të…

European Solidarity Corps (ESC) – Information for interested organizations

European Solidarity Corps (ESC) – Information for interested organizations The European Solidarity Corps aims to foster solidarity in the European society, engaging young people and organisations in accessible and high-quality solidarity activities. It offers young people opportunities to show solidarity, express their commitment to the benefit of communities and help resolve challenging situations across Europe.…

Two stories of volunteers in Mitrovica

The stories of Célia and Hugo, volunteers in GAIA’s Mitrovica program In February 2019, Hugo and Célia, two French volunteers, joined the program of GAIA Kosovo in the ethnically divided town of Mitrovica. For one year, they became active members of the GAIA team, contributing to organize various events and workshops, or creating partnerships on…